Προφίλ

Ευαγγελία Μαλακού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc
 

Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στο τμήμα Επιστημής Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2015. Στην συνέχεια προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο “Nutrition, Physical Activity and Public Health” στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ όπου και τις ολοκλήρωσε με άριστα τον Οκτώβρη του 2017.

Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκίνησε μέσω της πρακτικής της άσκησης, όπου εργάστηκε στα νοσοκομεία “Παίδων Πεντέλης” και “Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ”, στην βιομηχανία τροφίμων “Mύλοι Κρήτης” και στον 3ο παιδικό σταθμό του δήμου Βριλησσίων. Εθελοντικά έχει εργαστεί σε προγράμματα προώθησης υγιεινής διατροφής και σωματικής δραστηριότητας σε μαθητές σχολείου τόσο στην Αθήνα όσο και στο Μπρίστολ ενώ έχει οργανώσει παρουσιάσεις με θέμα την ισορροπημένη διατροφή σε μαθήτριες σχολών μπαλέτου.

Από το 2018 έως το 2019 υπήρξε συνεργάτης της Hr.Psychology ως συντονίστρια σεμιναρίων για την υγιεινή διατροφή και την ανάπτυξη προσωπικού και ως υπεύθυνη διαιτολόγος στην τηλεφωνική γραμμή διατροφικής συμβουλευτικής της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος. Από το 2019 έως το 2020 ήταν υπεύθυνη διαιτολόγος στην διεύθυνση αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Επίσης για δύο χρόνια έχει συνεργαστεί με το διαιτολογικό κέντρο Dietzone. 

Για την συνεχή ενημέρωση της παρακολουθεί πληθώρα ελληνικών και διεθνών σεμιναρίων και συνεδρίων. Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, συντάκτρια στο mednutrition.gr και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά. Από το 2019 διατηρεί το προσωπικό διαιτολογικό της γραφείο στο Χαλάνδρι.